Kažu da je uspeh najlepši kada se podeli. Zato smo odlučili da otvaranje hotela Mona Plaza proslavimo sa kolegama iz naše kompanije! U novom hotelu 16. decembra okupili su se zaposleni iz Beograda, sa Zlatibora i Javora, kako bi učestvovali u MHM godišnjoj konferenciji.

Reč je o događaju koji drugu godinu zaredom organizujemo za zaposlene u okviru Mona Hotel Management grupacije. Prošle godine konferencija je bila održana na Zlatiboru, dok smo ove godine odlučili da se veliko okupljanje odigra u hotelu Mona Plaza – najnovijem beogradskom hotelu.

Kolege iz hotela Zlatibor Mona, Argo i Javor upoznale su se sa timom hotela Mona Plaza i imale priliku da budu njihovi prvi gosti. Program konferencije je trajao od jutra do mraka i obuhvatio je sve!

Na početku su se prisutnima obratili i poželeli dobrodošlicu direktor upravnog odbora kompanije Mona Hotel Management Tomislav Momirović, generalni direktor kompanije Ivan Vitorović i direktor hotela Mona Plaza Dejan Pejčinović. Usledio je panel o korporativnim vrednostima u kome su učestvovali direktori svih naših hotela, a nakon njih je došao red na radionice koje su organizovale kolege iz sektora hrane i pića, domaćinstva i marketinga. Učesnici su imali priliku da saznaju kako se definiše koncept brenda i da se prisete brendova koji su obeležili mnoga detinjstva, saznali su kako se sređuje soba pred dolazak gosta, pravili najpopularnije koktele i zabavili se ukrašavajući novogodišnje kolačiće. Vreme između panela i radionica ispunio je bogati ručak koje je pripremao talentovani tim kuvara hotela Mona Plaza, kao i zabava u nezaobilaznom Game room-u.

Veče je bilo rezervisano za dodelu nagrada jubilarcima i kolegama koji su svojm zalaganjem i trudom zaslužili posebno priznanje, nakon čega je usledila žurka! Igrali smo, pevali, proslavljali postignute i radovali se budućim uspesima! Narednog dana smo sabirali utsike, uživali u preukusnom doručku, pozdravili se i polako se vraćali svakodnevnim radnim zadacima.

Druga MHM godišnja konferencija potvrdila je da je uspeh najlepši kada imamo sa kim da ga podelimo. Hvala svim kolegama koji su bili deo ovog za nas velikog događaja. Srećni smo što naš tim čine ovako vredni i predani ljudi. Radujemo se novim okupljanjima, druženjima, poduhvatima i uspesima!