Karijera

Kao jednoj od najznačajnijih osnova našeg poslovanja, zaposlenima uvek posvećujemo posebnu brigu i pažnju. Prijatno radno okruženje, kolegijalnost i timski duh neizbežan su deo naše poslovne svakodnevice. Uz fokus na odnose poštovanja i međusobne saradnje, negujemo i praksu ulaganja u naše zaposlene, kojima je omogućeno da se konstantno usavršavaju, edukuju i napreduju usvajajući nove veštine i znanja.

Smatramo da mladim i ambicioznim ljudima treba pružiti šansu da napreduju i rade na sebi, zbog čega već godinama organizujemo brojne programe praksi. Iz te inicijative proistekla je i mogućnost da veliki broj praktikanata upravo u našoj kompaniji započne svoj karijerni put. Stoga, svakome ko je na početku svog profesionalnog razvoja ili tek treba da se upozna sa poslovnim ambijentom naša vrata su uvek otvorena.

U saradnji sa školama koje primenjuju program dualnog obrazovanja, srednjoškolcima omogućavamo da putem inovativnog i savremenog načina „učenja kroz rad“, svoje prve stručne veštine i praktična znanja steknu u našim hotelima.

Pored prilike da se oprobaju kroz program praksi, mladima smo omogućili i programe stipendiranja. Ukoliko srednjoškolci ili studenti, tokom prakse u našim hotelima, pokažu interesovanje za daljim obrazovanjem i građenjem karijere u našoj kompaniji, imaju priliku da postanu naši stipendisti. U toku studija pružamo finansijsku podršku, brojne savete i pomoć u prevazilaženju prvih „studentskih muka“, a nakon završetka studija obezbeđujemo radnu poziciju za koju su se kod nas usavršavali ili iskazali interesovanje.

Postani deo tima

Prijavi se