Hotel Mona Plaza****

www.monaplaza.com

Hotel Mona Plaza je naš najnoviji i najveći dosadašnji projekat. Prostire se na 20.000 m2, kategorisan je sa četiri zvezdice i u svom sastavu ima 170 smeštajnih jedinica, Šonda Gastro bar, wellness i fitnes centar, kao i podzemnu garažu.

Sa konferencijsko-izložbenim prostorom površine preko 2000 m², Mona Plaza je najveći i najmoderniji kongresni centar u starom delu Beograda. Raspoređen je na 3 nivoa koje čine prizemlje sa velikim, multifunkcionalnim banket prostorom i prvi i drugi sprat sa kongresnim salama pogodnim za sve vrste događaja. Celokupan kongresni centar je prirodno osvetljen i opremljen najnovijom tehnologijom.

Cilj nam je da kroz hotelsku uslugu pružimo jedinstveno iskustvo, te smo u skladu sa time i kreirali veliki broj autentičnih sadržaja. Jedna od specifičnosti našeg hotela upravo je i lokacija na kojoj je izgrađen, a na kojoj se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade. Zgradu fabrike smo sačuvali i obnovili, pri čemu je ona sada nezaobilazni deo hotela Mona Plaza.

Kontakt:

Adresa: Cara Uroša 62-64, Beograd
Telefon: +381 11 4004 259
Email: office@monaplaza.com