Projekti

Otvaranje hotela Mona Plaza

Na lokaciji užeg gradskog jezgra, na donjem Dorćolu, početkom 2020. godine zvanično je otvoren naš hotel sa 4*, koji pored hotelskog smeštajnog dela ima i kvalitetne sadržaje namenjene kako gostima, tako i stanovnicima Beograda.

Jedna od najznačajnijih atrakcija hotela jeste zdanje prve srpske fabrike čokolade “Šonda” na čijem je mestu hotel izgrađen. Zdanje je obnovljeno i očuvano u svojoj izvornoj formi, a zatim adaptirano u hotelsku kafeteriju i poslastičarnicu gde se pod brendom “Šonda” služe naše čokoladne poslastice.

Hotel se prostire na 20.000 m2, kategorizovan je sa 4* i raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica, multifunkcionalnim izložbeno-konferencijskim prostorom na preko 2000 m2, restoranom i barom, garažom, kao i spa i fitnes centrom.

Rebrendiranje hotela Zlatibor Mona

Tokom 2022. godine planira se kompletno rebrendiranje i renoviranje hotela Zlatibor Mona.

Naime, u planu je da nakon renoviranja on postane deo Mona Plaza brenda, čiji je prvi objekat hotel Mona Plaza u Beogradu, koji je otvoren početkom 2020. godine.

Proširivanje kapaciteta hotela Javor

Postojeći objekat na Javoru je predviđen za proširivanje i podizanje nivoa usluge na 3*, čime bi se pored većeg smeštajnog kapaciteta dobili i novi sadržaji poput mini spa centra , veće igraonice za decu i novih seminar sala.

Poseban akcenat u idejnom projektu je stavljen na lečilišni deo, po čemu je ova planina veoma poznata (lečenje anemije, bolesti respiratornih organa), pri čemu se dodatno se radi i na dobijanju statusa banjskog mesta. Planirani početak dogradnje hotela je 2022. godina.

Izgradnja kompleksa u Sirogojnu

Nadomak centra turističkog naselja Zlatibor, u najpoznatijem selu – izletištu Sirogojno u ovom kraju, predviđena je izgradnja etno sela Zapadne Srbije sa početka 20. veka.

Kompleks će se prostirati na 5ha, i pored smeštajnog dela imaće i rekreativno edukativne sadržaje poput restorana, edukativnih radionica, sportskih terena.
Početak izgradnje planiran je od 2021. godine.