Naša priča

Naša priča počinje 2003. godine kada modna kuća Mona odlučuje da uđe u svet hotelijerstva. Tada preuzima prvi objekat, nakon čega slede i druge značajne investicije. Osam godina kasnije “hotelska priča” se razdvaja od modne, i tako 2011. godine nastaje Mona Hotel Management.

Naša kompanija tada dobija zadatak da upravlja hotelima, kako u ličnom, tako i u vlasništvu drugih investitora. Oko te ideje okuplja se mala grupa veoma motivisanih ljudi, koju danas čini veliki i čvrsto povezan tim sa brojnim zapaženim projektima i poslovnim uspesima iza sebe.

U našem portfoliju svoje mesto do sada su našli hoteli Zlatibor Mona na Zlatiboru, Argo Mona Plaza u Beogradu, Javor u Kušićima, apartmani Villa Bella u Budvi, kao i tri projekta na čijoj realizaciji vredno radimo.

Turistička prizma

Nagrada Turistička prizma za novi kvalitet u turizmu

Superbrand

Corporate Superbrand Srbije za 2012/2013.

Najbolji menadžer u hotelskom domaćinstvu

Privredna komora Srbije i redakcija časopisa Turistički svet.

Menadžer prodaje godine

Privredna komora Srbije i redakcija časopisa Turistički svet.

Turistički cvet

Najbolji hotel u Srbiji, Turistička organizacija Srbije.

Zlatni bor

Zlatni bor – Najbolji ugostiteljski objekat u kategoriji hotela, motela, apartmana, naselja i odmarališta, Turistička organizacija Zlatibor.

Ambasadori dobre usluge

Ambasadori dobre usluge – za najuspešniji tim hotela u domaćinstvu, Privredna komora Srbije i redakcija časopisa Turistički svet.

Prizma

Prizma 2007. godine za novi kvalitet u turizmu Srbije, redakcija časopisa Turistička prizma i Novosadski sajam.

Zlatni bor

Organizacija koja je najviše doprinela razvoju turističke ponude Zlatibora u 2006. godini, Turistička organizacija Zlatibor.