Hotel Zlatibor Mona****

www.monazlatibor.com

Hotel Zlatibor Mona nalazi se u samom srcu Zlatibora i predstavlja idealno mesto za odmor za sve ljubitelje planinskog turizma.

Kupljen je 2004. godine, a već 2006. godine usledila je i prva investicija kada je izgrađen nov a la carte restoran Perun, kongresna sala i renoviran deo hotela, čime je objekat kategorisan sa 3*.

Prva kompletna investicija je usledila 2007. godine kada je ceo hotel renoviran i dodati su sadržaji poput wellness centra, modernog bara, restorana i igraonice za decu. Ukupna vrednost investicije je iznosila 4 miliona eura. Naredna investicija je usledila 2012. godine kada je stari deo hotela renoviran (usled velike prosečne popunjenosti od 75% na godišnjem nivou), a dograđen je novi deo hotela sa multifunkcionalnim kongresnim centrom Koledo i 30 novih soba. Ukupna investicija iznosila je 5 miliona eura.

Danas hotel ima 120 smeštajnih jedinica opremljenih modernim sadržajima i klimom, kategorisan je sa 4* i o njemu brine 120 zaposlenih.

Tokom 2020. godine planira se kompletno rebrendiranje i renoviranje hotela Zlatibor Mona. Naime, u planu je da nakon renoviranja on postane deo Mona Plaza brenda, čiji će prvi hotel biti hotel Mona Plaza u Beogradu koji se otvara početkom decembra 2019. godine.

Kontakt:

Adresa: Miladina Pećinara 26, Zlatibor
Tel: +381 31 841 021
Email: hotel@monazlatibor.com