Događaji

MHM godišnja konferencija

MHM godišnja konferencija je interna konferencija kompanije Mona Hotel Management. Prvi put je održana 2018. godine na Zlatiboru kada je okupila timove iz svih naših hotela.

Konferencija, čiji je cilj razmena iskustava, praksi i postignutih rezultata na godišnjem nivou, pružila je kolegama iz Beograda, Budve, Javora i Zlatibora da se ujedno i zabave, nauče još nešto jedni o drugima i tako dodatno ojačaju veze saradnje i timski duh.

Dolazak na Zlatibor je protekao u pozitivnoj atmosferi i pesmi, a mi smo se potrudili da uredimo svaki detalj kako bi odgovarao planinskom uživanju, zabavi i dobrom druženju. Pored sjajnih predavanja, panela i radionica, posebno mesto za opuštanjaje je bio Game Room. Takođe, za ovaj susret F&B tim je pripremio izvrsnu planinsku hranu.

Tom prilikom, predsednik kompanije Tomislav Momirović i generalni direktor Ivan Vitorović podelili su sa kolegama postignute rezultate i viziju daljeg razvoja koja nas je sve dodatno motivisala i dala nam podstrek da zajedničkim snagama ostvarimo definisane ciljeve, postavimo nove rekorde i budemo ponosni deo poslovne porodice Mona Hotel Management.

Hotel Sales and Marketing Weekend

Hotel Sales and Marketing Weekend (HSMW) jedan je od naša dva velika konferencijska brenda, koji je posebno posvećen tematici prodaje i marketinga u hotelijerstvu. Cilj konferencije jeste da podstakne razvoj industrije u tim oblastima, međusobnu razmenu mišljenja i iskustava, kao i povezivanje i saradnju u okviru same industrije.

Druga HSMW konferencija održana je sredinom novembra 2018. godine na Zlatiboru, a glavne teme konferencije bile su upravljanje prihodima i emocionalno brendiranje u hotelijerstvu. Renomirani predavači iz Engleske, Slovenije, Hrvatske i Srbije govorili su o uspešnim primerima iz prakse, diskutovali o aktuelnim izazovima sa kojima se suočava industrija, ali i dali smernice za pobošljanje postojećih poslovnih praksi.

U planu je da se konferencija održava tradicionalno svake godine, a mi ćemo nastaviti da kontinuirano razvijamo i prilagođavamo program aktuelnim trendovima i potrebama industrije.