“Prihvati izazov”, team building posvećen saradnicima i partnerima, održan je od 12. do 14. aprila u hotelu Zlatibor Mona. Kompanija Mona Hotel Management, organizator ovog događaja, je kroz skup raznovrsnih sadržaja i aktivnosti predstavila vrednosti koje neguje kroz svoje poslovanje, kao i jedinstven način na koji razvija timski duh.

Ovog aprila u trodnevnu “Prihvati izazov” avanturu upustili su se predstavnici 17 različitih kompanija! U prijatnom planinskom ambijentu, izmešteni iz uobičajenog radnog okruženja, oni su učestvovali u setu interaktvnih team building aktivnosti, organizovanih uz podršku članova Extreme Summit Team-a. Imali su priliku i da se kroz zanimljive prezentacije upoznaju sa aktuelnim projektima Mona Hotel Management-a, među koijma se izdvaja otvaranje hotela Mona Plaza, planirano za jesen ove godine. Vreme između team building aktivnosti i prezentacija ispunila je neodoljiva čokoladna pauza, a subotnje veče obeležila je svečana večera i nastup benda u nacionalnom restoranu i vinskom baru Perun.

Sudeći po reakcijama učesnika, Mona Hotel Management je i ovog puta uspeo da organizuje nezaboravno druženje ispunjeno zabavom, novim poznanstvima, idejama i iskustvima. “Prihvati izazov” je sada već tradicionalni događaj koji Mona Hotel Management četvrti put zaredom organizuje za svoje sardanike i partnere, a u budućem periodu se sigurno može očekivati još druženja ovog tipa!