Hotel Zlatibor Mona je zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima iz Extreme Summit Team-a , tradicionalno organizovao team building na Zlatiboru od 04-06.05.2018. koji je posvećen klijentima i partnerima koji neguju svoje zaposlene na pravi način-izmeštajući iz svojih radnih okruženja kroz organizovanje zanimljivog i interaktivnog trodnevnog druženja.

Ideja ovog događaja koji se održava već treću godinu zaredom je da se kompanije upoznaju sa hotelom i uslugom, kao i načinom na koji hotel Zlatibor Mona organizuje team building-e za kompanije. Akcenat je stavljen na samom doživljaju i stvaranju iskustva počevši od nesvakidašnje postavke sale koja je bila pretvorena u kamp gde su ljudi mogli sedeti u šatoru ili kajaku, preko dinamične prezentacije hotela, gde je ulazak kvadom našeg menadžera prodaje u salu kongresnog centra bio samo mali pokazatelj šta ih kasnije očekuje.

Glavni dan team building-a je bio posvećen adrenalinskim aktivnostima, pa da bismo dokazali da je kod nas sve moguće, organizovali smo spuštanje kanapom niz garažu hotela i zanimljive orienteering igrice u hotelu. Nakon toga svi učesnici su se naizmenično isprobavali aktivnosti u Avantura parku, kao i vožnju kvadovima po zlatiborskim proplancima. Kraj dinamičnog dana je ostavljen za uživanje u našem wellness centru Inspirium gde su se gosti opuštali na bazenu i „napajali“ novom energijom opuštajući se u sauna svetu uz naše prirodne pilinge na bazi shea putera i čokolade. Menadžment hotela Mona pobrinuo se da kraj dana gosti provedu u autentičnom ambijentu hotelskog restorana Perun, uz prijatnu živu muziku i raznoliku gastonomsku ponudu, gde su okupljeni prepričavali doživljaje i razmenjivali utiske. Trećeg dana team building vikenda bio je organizovan izlet do Stopića pećine. Organizatori su se potrudili da svaki trenutak bude ispunjen i da učesnici osete i skrivene lepote Zlatibora.

Hotel Zlatibor Mona je učesnicima priredio nezaboravno iskustvo uspevši da poslovne ljude iz različitih branši izmesti iz svojih korporativnih odela, proživljavajući pravu avanturu. Predstavnici velikog broja kompanija koje su se se odazvale pozivu, oduševljeni su čitavim događajem i organizacijom i sa sobom su poneli najlepše utiske, a baterije za nove poslovne izazove su uspešno napunjene.