Hotel Zlatibor Mona je zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima iz Extreme Summit Team-a, tradicionalno organizovao još jedan team building na Zlatiboru od 19-21.10.2018. Vikend je bio posvećen klijentima i partnerima koji brinu o svojim zaposlenima na pravi način-izmeštajući ih iz svojih radnih okruženja kroz organizovanje zanimljivog i interaktivnog trodnevnog druženja.

Ideja ovog događaja koji se održava već treću godinu zaredom je da se kompanije upoznaju sa hotelom i uslugom, kao i načinom na koji hotel Zlatibor Mona organizuje team building-e za kompanije.

Prvo zajedničko druženje započeto je na večeri u prijatnom ambijentu našeg pansionskog restorana Vila, nakon čega su gosti nastavili sa uživanjem u wellness centru Inspirium.

Subotu prepodne obeležila je interaktivna prezentacija održana od strane menadžera prodaje hotela i našeg dugogodišnjeg saradnika, g-dina Dragana Jaćimovića, predstavnika EST-a. Tom prilikom gosti su mogli da se upoznaju sa našom kompanijom, kapacitetima, uslugama i načinom na koji razvijamo odnose sa klijentima. Fokus na dugoročnoj saradnji, osluškivanje potreba klijenata i prilagođavanje istim, vrednosti su koje negujemo i na osnovu kojih razvijamo ovakav koncept team building-a.

Sledeći korak bio je izlazak iz zone komfora uz pomoć Robin Hood aktivnosti. Vožnja Zip line-om kroz staru bukovu šumu nedaleko od hotela, prelazak između dve stene uz pomoć užeta i penjanje i spuštanje niz stenu, samo su neke od aktivnosti koje su našim klijentima pružile neverovatno iskustvo i prepuštanje pravoj adrenalinskoj avanturi. Celokupni doživljaj zaokružen je ručkom u prirodi i ležaljkama koje su bile razapete između stabala na kojima su najumorniji mogli da predahnu.

Nakon toga svi učesnici su opciono birali da li će svoju avanturu nastaviti kroz vožnju kvadova ili u avantura parku.

Menadžment hotela pobrinuo se da kraj dana gosti provedu u autentičnom ambijentu hotelskog restorana Perun. Uz prijatnu živu muziku, raznoliku gastonomsku ponudu i dobru čašu vina okupljeni su prepričavali doživljaje i razmenjivali utiske.

Treći dan team building bio je posvećen streličarstvu, zahvaljujući kome se razvija sigurnost i poverenje, kao i mentalni i fizički balans. Svaki čovek je rođeni streličar, samo je potrebno pokrenuti pritajenog strelca u njemu, a upravo kroz ovu aktivnost smo to i postigli!

Hotel Zlatibor Mona je učesnicima priredio nezaboravno iskustvo uspevši da ljude iz različitih branši izmesti iz svojih korporativnih odela i probudi prave avanturiste u njima!

Predstavnici kompanija koji su bili naši gosti ovom prilikom, oduševljeni su organizacijom događaja, a sa sobom su poneli najlepše utiske i napunili baterije za nove poslovne izazove.