Tradicionalno i ove godine Mona Hotel Management na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja hotele iz svog portofilja i buduće projekte.

Posetioci našeg štanda imaće priliku da saznaju sve o aktuelnim paketima i promotivnim ponudama u našim hotelima, kao i o mogućnostima za organizovanje poslovnih događaja, tim bildinga, privatnih proslava i svečanosti. Pored predstavljanja našeg novootvorenog hotela Mona Plaza, koji je najveći kongresni centar u starom delu Beograda, na sajmu će biti reči i o našim drugim objektima – hotelima Zlatibor Mona na Zlatiboru, Javor u Kušićima, Argo u Beogradu i apartmanima Villa Bella u Budvi, kao i o projektu Mona Plaza Zlatibor, čija je realizacija planirana za 2021. godinu.

Ovogodišnji sajam, 42. po redu, pod sloganom “Put pod noge” održava se od 20. do 23. februara. Na jednoj od najvažnijih turističkih manifestacija u ovom delu Evrope svoju ponudu će predstaviti oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja. Šri Lanka, Kenija i Slovačka po prvi put učestvuju na sajmu, dok je ove godine zemlja partner Egipat.