Peti po redu “Prihvati izazov” – team building za naše saradnike i partnere, održan je od 6. do 8. septembra u našem hotelu Zlatibor Mona!

Tri dana druženja ostaće upamćena po novim poznanstvima, savladanim izazovima, razmenjenim iskustvima i idejama, kao i po brojnim osmesima i neograničenom uživanju u neodoljivim specijalitetima, po kojima je hotel Zlatibor Mona poznat!

Posebnu čar ovom team building-u dale su neobične i neodoljive poslastice koje je tim poslastičara hotela Mona Plaza pripremao za nas, kao i nov koncept kafe pauza u znaku čokolade, koje će postati ustaljena praksa u našem novom hotelu.

Među brojnim aktivnostima koje su ispunile ovaj team building izdvajamo interaktivnu igricu “Osvajanje Everesta”, vožnju kajakom po predivnom Radoinjskom jezeru, kao i gala večeru i žurku u restoranu Perun!

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u saradnji sa našim partenrima iz Extreme Summit Team-a i Ascendis-a još jednom uspeli da okupimo zaposlene iz različitih kompanija i organizujemo druženje koje će se, sigurni smo, dugo pamtiti. Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim učesnicima i saradnicima koji su se odazvali našem pozivu i odlučili da sa nama “prihvate izazov”!